SCHERP & ZINNIG JUDITH STOOP

Dagvoorzitter

JuDITH STOOP

Enthousiast, scherp en Zinnig

SCHERP&ZINNIG is het bedrijf dat ik startte in januari 2007. Mijn naam is Judith Stoop (1977). Naast mijn praktijk in arbeidsmediation (zie www.geschiktmediation.nl) ben ik in te huren als dagvoorzitter.

Al meer dan 10 jaar wordt ik een keer of 10-15 per jaar door verschillende bedrijven en organisaties gevraagd als dagvoorzitter. Bij (klant)evenementen, rondetafels, studiedagen of symposia. Terugkerende opdrachtgevers hierbij zijn KPN, Facta, en VMO. Daarnaast word ik af en toe via Persona Grata ingehuurd.

Als u een goed voorbereide, scherpe en enthousiaste dagvoorzitter zoekt voor uw evenement, bel me gerust om de mogelijkheden te bespreken. Onderwerpen waar ik in de loop der tijd aardig wat kennis over heb gekregen zijn: ICT, digitale veiligheid, onderwijs, onderzoek, reclame/marketing, recht en mediation. Maar ik sta ook open me te verdiepen in andere onderwerpen (zo was ik laatst opeens dagvoorzitter op een congres over hoofdpijn en rugklachten). Het leuke vind ik, dat ik er inhoudelijk vaak zelf ook weer wat van opsteek.

model agency.

1

2

© 2017

FULLSCREEN